حسام طوسی

Tuesday, June 24, 2014

کمپین درخواست از نماینده زن مجلس برای نشستن در خانه و شوهرداری!

.
پس از اظهار نظر این نماینده زن مجلس، مخالفت با این سخنان چنان بالا گرفت که در فیس‌بوک صفحه‌ای درست شد با عنوان: "درخواست از فاطمه آلیا برای بازگشت به خانه و بچه‌داری و شوهرداری و استعفا از نمایندگی."

به گزارش «محبت نیوز» سایت "پیام نو" با شش نفر از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نظر آنان را درباره خواست زنان برای ورود به ورزشگاه‌ها پرسیده است. از میان آنها تنها یک نماینده به طور تلویحی با این خواست زنان موافقت کرده است. جنجالی‌ترین اظهارنظر نمایندگان مجلس درباره  موضوع ورود زنان به ورزشگاها، مربوط به سخنان فاطمه آلیا بود. او در این باره گفته بود: «کار زن بچه‌دار شدن و تربیت فرزند و شوهرداری است نه دیدن مسابقه والیبال. یک عده‌ای می‌خواهند هر طور شده به زن نقش‌هایی بدهند که مخالف با وظایف شرعی است. زنی که دغدغه اصلی‌اش رفتن به ورزشگاه و شاغل شدن و این دست مسائل باشد که دیگر به وظایف اصلی خود نمی‌رسد.»
مخالفت با این سخنان چنان بالا گرفت که در فیس‌بوک صفحه‌ای درست شد با عنوان: "درخواست از فاطمه آلیا برای بازگشت به خانه و بچه‌داری و شوهرداری و استعفا از نمایندگی."
این نماینده مجلس البته بعدتر اساسن انجام چنین مصاحبه‌ای را تکذیب کرد. وی به سایت خانه ملت، ارگان مجلس شورای اسلامی گفت: «بنده در روزهای اخیر هیچ گونه مصاحبه و اظهار نظری با هیچ یک از رسانه‌ها اعم از سایت‌های خبری و روزنامه‌ها نداشته‌ام و مطلب ذکر شده ساخته و پرداخته سناریوسازان و حاشیه‌پردازان رسانه‌ای در جهت تخریب نمایندگان مجلس نهم بوده است و حق اینجانب برای شکایت از رسانه‌هایی که این مصاحبه دروغین را منتشر کردند، محفوظ است.»


با توجه به سوابق فاطمه آلیا و سخنانی که تا کنون درباره حضور زنان در اجتماع گفته، باور اینکه وی این بار نیز چنین اظهارنظری کرده باشد، دور از واقعیت نیست.
بنفشه جمالی در این باره می‌گوید: «این را که خانم آلیا این مصاحبه را تکذیب کرده​اند، من به فال نیک می‌گیرم چون فقط ایشان مصاحبه نکرده بودند، تمام خانم​های فراکسیون زنان مصاحبه کرده بودند. فقط چون حرف​های ایشان جنجالی شد، مصاحبه​​شان را تکذیب کردند و آن به​خاطر جوی بود که پیش آمد و عکس​العمل​هایی را خانم آلیا دیدند و خواندند که باعث شد بگویند این حرف را نزده​اند ولی با توجه به شناختی که از خانم آلیا داریم، به نظر من تکذیب این سخنان جای تأمل دارد. ولی من فکر می​کنم خود خانم آلیا هم با همین تکذیب​شان متوجه شده​اند که دیگر دوره این حرف​ها گذشته. یعنی هر چقدر هم سعی کنند خانم​ها را به خانه​ها محدود کنند موفق نخواهند شد. و به نظر من این جامعه نیست که باید تغییر کند، خانم آلیا و همفکران​شان هستند که باید همسو با روندی که در جامعه اتفاق افتاده، تغییر رویه بدهند و این تکذیبیه​شان هم نشان می​دهد که حداقل یک گام به عقب برداشته​اند.»
شاید فاطمه آلیا یک گام به عقب برداشته باشد اما باید دید آنانکه قدرت جلوگیری از زنان برای ورود به ورزشگاه‌ها را دارند، حاضر به عقب‌نشینی هستند یا نه.
اما دلیل این همه اصرار بر ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها چیست؟ بنفشه جمالی می‌گوید: «من فکر می​کنم این بیشتر یک جور موضع​گیری سیاسی باشد. اینها معتقدند اگر ما به این مطالبه​ زن​ها تن دربدهیم، آن​ها در مورد بقیه مطالبات هم همین طور سرسختی نشان می​دهند، پس الان جلویش را بگیریم. من فکر می​کنم این بیشتر یک جور جهت​گیری سیاسی‌ست و اینکه نمی​خواهند سر این مسئله کوتاه بیآیند تا مجبور شوند برای بقیه مطالبات هم کوتاه بیآیند.»


تیم ملی والیبال ایران روز جمعه ۶ تیر (۲۷ ژوئن) مقابل تیم لهستان در ورزشگاه آزادی تهران بازی می‌کند. آیا تا آن روز زنان موفق می‌شوند درهای ورزشگاه را به روی خود باز کنند؟
محبت نیوز

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.